Samlelån & Forbrugslån

Er du blevet afvist i din låneansøgning til et samlelån, så kontakt FinansTeam

Hos FinansTeam sørger vi for:

 

  • Hurtig og effektiv sagsbehandling
  • Gennem vores samarbejde med Lendo, ved vi hvilke parametre bankerne bedømmer ud fra, når de skal afgive lånetilbud. Vi kan derfor finde og løse problemet med hvorfor netop din låneansøgning er blevet afvist.
  • Vi tilbyder gratis at gennemgå din økonomi for at kunne vurdere, om vi kan hjælpe dig. Kan vi mod forventning ikke gå videre med din sag, betaler du ingenting.

Du er altid i trygge hænder

Vi har sikret os, at du altid har optimale muligheder at få et godkendt dit lån, når du benytter dig af os.

Det gør vi blandt andet gennem vores samarbejde med Lendo om samlelån og forbrugslån. Lendo er Danmarks største formidler af blandt andet samlelån og forbrugslån. Et samarbejde, der kommer dig til gode, når du søger gennem os.

Det er nemt og hurtigt at søge om et lån gennem FinansTeam og Lendo.

Vi ved hvad der skal til, for at komme igennem nåleøjet

Hvis du har problemer med at udfylde de forskellige låneformularer og gentagende gange bliver afvist, så kontakt FinansTeams finansielle rådgivere og lad os se om vi kan hjælpe dig med ansøgningen.

Vi er godkendt af finanstilsynet og alle oplysninger opbevares på en sikker server. Det betyder at du får en sikker og hurtig behandling. Vi ved hvad der skal til, for at komme igennem nåleøjet hos låneselskaberne, oftest er det blot mindre justeringer der skal til for at lånet bliver givet.

Hvad er et samlelån?

Hvis du har flere forskellige lån, kan du i de fleste tilfælde med fordel omlægge dine lån til et samlelån. Det betyder at du, i stedet for at betale af på fx tre forskellige lån, med tre vidt forskellige ydelser. Så kan du nøjes med at betale en månedlig ydelse, og ofte til en laverer rente og afdrag end tidligere. Det betyder at du slipper for at holde styr på flere forskellige udløbsperioder, afdragsordninger og restgæld.

Samlelån fungerer sådan at det nye samlelån bruges til at tilbagebetale de andre lån med. For din økonomi kan det betyde, at et samlelån kan føre til at du får et større månedligt rådighedsbeløb, et bedre overblik og en lavere rente. Hvis du skal vælge et samlelån, vil det billigste lån være det med den lavest ÅOP. Grunden til at et samlelån ofte er billigere, skyldes at man forlænger løbetiden på lånet, og derfor kan man sænke renten og ydelsen.

FinansTeam kan hjælpe med at indhente et samlelån tilbud til dig / jer, fra vores dygtige samarbejdspartnere til en fornuftig rente og med forholdsvis små omkostninger.

Bør du overveje et samlelån?

et kan du hurtigt finde ud af, du skal blot tage alle dine lån og finde den gennemsnitlige rente og så sammenligne den med den rente du vil blive tilbudt på dit samlelån. Lad so tage et eksempel: Du har fire lån.

Lån Beløb Rente Årlig rente til skrivelse
1 12.000 kr. 19% 2.280 kr.
2 44.000 kr. 16% 7.040 kr.
3 100.000 kr. 9% 9.000 kr.
4 60.000 kr. 11% 6.600 kr.

 

I dette eksempel der tale om afdragsfrie lån, for at gøre det lidt mere simpelt.

Den totale gæld i dette eksempel udgør 216.000 kr. med 24.920 kr. i årlig rente til skrivelse. Den gennemsnitlige rente beløber sig til 13,75%, det betyder at det nye samlelån, skal have en rente på under 13,75%. Hvis ikke det er tilfældet, vil det ikke kunne svare sig at skifte til et samlelån, set ud fra et økonomisk perspektiv. Der kan dog stadig være besparelser at hente, hvis man tager det billigste lån, lån nr. 3 ud af beregningen. Så vil den gennemsnitlige rente blive 15,33%. Det vil sige at man kan lave et samlelån for lån nr. 1, 2 og 4, for derved at spare penge, hvis bare renten på samlelånet er under 15,33%.

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er et lån der kan finansiere dig nu og her, hvis du har et pludselig behov for at låne penge. Forbrugslån kan både være store eller små beløb, med lang eller kort løbetid. De fleste forbrugslån bliver i dag givet online, her er der ikke krav om sikkerhed i bolig eller bil, det betyder også at renterne deraf er en smule højere. Det kan være du er nødt til at låne penge til en ny vaskemaskine, eller en ny bil. Disse ting kan alt sammen finansieres med et forbrugslån.

Et online forbrugslån, kan gennemføres hurtigt og uden de store spørgsmål. Tit og ofte har du pengene inden for få dage og i nogle tilfælde samme dag. Hos FinansTeams samarbejdspartnere er du i sikrer hænder gennem hele processen.

Netop det at finde det bedste lån med den mest fordelagtige rente, har stor betydning for hvor dyrt lånet ender med at blive. Hvis du fx optager et lån på 100.000 kr. med en rente på 9% og en løbetid på 96 måneder (8 år), med månedlige afbetalinger. Så vil du ende med at have betalt 40.642 kr. i rente, i løbet af de 8 år.

Hvis du havde det samme lån med en rente på 7%, vil du skulle betale 30.884 kr. i renter. Der er altså tale om en besparelse på 9.758 kr. i renter, altså næsten 10.000 kr. Når FinansTeam hjælper dig med at finde dit nye lån, vil vi gennem vores samarbejdspartnere altid guide dig til de bedste og billigste lån, nemt og sikkert.

Finansteam

Hovedkontor:
Oddervej 157A,
8270 Højbjerg

Tlf. 8637 2060

info@finansteam.dk

Vi er godkendt af Finanstilsynet

FinansTeam er godkendt af Finanstilsynet – for at du kan føle dig tryg.

Klik for at se godkendelse.