Politikker og betingelser for brug af Finans Team.

Introduktion

Når du besøger www.finansteam.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

  1. Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode, som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

  1. Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter websitet, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Som dataansvarlig indsamler og behandler Finans Team typisk følgende typer af oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: navn, telefonnummer, e-mail, adresse samt oplysninger om økonomi og helbredsforhold m.v.

 

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de tilbud, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Omfang

Vi indhenter aldrig mere information end påkrævet til opfyldelse af de relevante formål. Ligeledes vil vi aldrig behandle, herunder videregive, mere information til tredjepart end formålet tilsiger.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Informationer, som er over 1 år gamle, vil ofte ikke have relevans og bliver derfor slettet. Perioden afhænger dog af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.                                                                                                      Såfremt der fortsat består et kundeforhold, slettes oplysningerne ikke. Finans Team opbevarer desuden altid oplysninger i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn, alderssegment m.v., videregives til tredjepart i det omfang disse oplysninger kendes. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysningerne i samarbejde med os og oplysningerne må ikke anvendes til andre formål, end dem du har givet samtykke til.                              

Videregivelse af personoplysninger, som navn og e-mail samt økonomiske og helbredsmæssige forhold m.v., vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt, klager og tilbagekaldelse af samtykke

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysningerne anvendes. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Dette bevirker, at vi ikke længere benytter eller videregiver dine oplysninger.