Teamet

Vores medarbejdere som hjælper dig med boligkøb, lån, gæld & finansiering

Hos FinansTeam har vi sammenlagt over 100 års erfaring med finansiel rådgivning inden for bank, realkredit, vurdering af ejendomme, køberrådgivning, ejendomshandel og gældsrådgivning. Vi har tjek på juraen og fingeren på markedspulsen og udvikler os løbende gennem uddannelse og samspillet med vores kunder og kompetente netværk.

Michael Bak

Daglig leder

Michael har mange års erfaring med finansiering og gældsrådgivning. Han er bl.a. uddannet finansøkonom, statsautoriseret ejendomsmægler samt valuar og har en HD i finansiering. Derudover deltager Michael løbende på kurser og efteruddannelse for at være opdateret og kunne rådgive dig bedst muligt. Michael er også firmaets ansigt udadtil.

Jens Nymark

Finansiel rådgiver

Jens er oprindelig uddannet i pengeinstitut og har mere end 40 års erfaring fra den finansielle verden. Senest har han været ansat hos EDC mæglerne som Privatrådgiver og i BRFkredit som kunderådgiver samt vurderingsmand i 16 år

Jens tager sig primært af køberrådgivning for vores kunder på Fyn og i Jylland.

Kontaktoplysninger: Telefon 93 30 22 52, e-mail jn@finansteam.dk
Sikker e-mail: til Jens Nymark

Robin Eriksen

Finansiel rådgiver

Robin har en uddannelse inden for økonomi og mere end 30 års erfaring fra den finansielle verden. Han ved derfor alt om, hvordan der tænkes på “den anden side af skrivebordet” og er en ekspert i at tackle de bankfolk, kreditorer etc., som vi skal forhandle med. Han har rådgivet private kunder med alt indenfor privat økonomi, boligfinansiering, lån og kredit.

Robin har base i Hovedstadsområdet og tager sig af kontakt med kunder på Sjælland samt den efterfølgende dialog om boligkøb, gældsrådgivning m.m.

Kontaktoplysninger: Telefon 51 89 93 60, e-mail re@finansteam.dk
Sikker e-mail: til Robin Eriksen

Birgitte V. Kaas

Sagsbehandler

Birgitte er uddannet indenfor økonomi og har gennem de sidste 34 år arbejdet i den finansielle sektor – så vel i som udenfor Danmark. Gennem årene har hun dermed opbygget en solid økonomisk indsigt og erfaring. Birgittes opgaver spænder lige fra gældsrådgivningssager og sagsbehandling til kontrakter med kreditorer, budgetter, afvikling, finansiering m.v.

Sikker e-mail: til Birgitte V. Kaas

Annette Ilsø Andersen

Sagsbehandler

Annette har tidligere arbejdet i bank og har derudover stor erfaring med kontor- og administrationsarbejde. Hun er typisk den første, du taler med, når du kontakter FinansTeam, da det er hende, der passer telefon, mail m.v. Derudover opretter og klargør Annette sagerne til sagsbehandlerne. Det vil sige, at hun opretter nye konti til dig og hjælper dig med at give os adgang til SKAT, E-Boks m.v.

Sikker e-mail: til Annette Ilsø Andersen

Finansteam

Hovedkontor:
Oddervej 157A,
8270 Højbjerg

Tlf. 8637 2060

info@finansteam.dk

Vi er godkendt af Finanstilsynet

FinansTeam er godkendt af Finanstilsynet – for at du kan føle dig tryg.

Klik for at se godkendelse.