låneomlægning

En nem måde at tjene mange penge

Er dine lån sammensat rigtigt?

Et af de steder, hvor du nemmest kan spare store beløb er ved låneomlægning. Allerede på det første, gratis og uforpligtende møde kan vi give dig en klar indikation om hvor meget, du evt. kan spare.

Den store fordel ved vores uvildige rådgivning omkring omlægning eller optagelse af realkredit- og banklån er, at vi ikke er bundet til en speciel udbyder. Vi kigger på alle produkter på hele markedet og vælger de tilbud, der tjener dig bedst.

Betaler du for meget i rente til banken?

Hvis vores analyse viser, at du kan spare penge på dine lån, hjælper vi dig med at få bedre vilkår i din eksisterende bank eller med et bankskifte.

FinansTeam har mange års erfaring med at forhandle renter og vilkår med pengeinstitutterne, og vi ved præcis hvilke knapper, vi skal trykke på for at sikre dig et bedre lån. Derfor er det som regel heller ikke nødvendigt at skifte bank for at få en lavere rente.

Kan det betale sig med omlægning af realkreditlånet?

Vi kan hurtigt regne ud præcis hvor meget, du kan spare ved at omlægge dit realkreditlån– og vi hjælper dig også gerne med at få den helt rigtige lånesammensætning til boligen:

b3lineicon|b3icon-tick||Tick

Det mest fordelagtige realkreditlån, der matcher dine behov

b3lineicon|b3icon-tick||Tick

Prioritetslån

b3lineicon|b3icon-tick||Tick

Tillægslån

b3lineicon|b3icon-tick||Tick

Pantebrevsfinansiering etc.

Med det aktuelle renteniveau på  realkreditlån er der opstået endnu flere muligheder for at du kan opnå et større rådighedsbeløb i din fremtidige økonomi.

Køberrådgivning inkl. finansiering

Vi kan bistå dig i hele boligkøbsfasen – syn af boligen, forhandling af pris på ejendommen, gennemgang af købsaftale, etablering af den optimale finansiering, skøde, m.m.

Se her hvad vi kan gøre for at sikre dig den absolut bedste bolighandel.

Alternativ lånefinansiering

Bor du i et område, hvor realkredit- og pengeinstitutterne af den ene eller anden grund siger NEJ til lån? Så behøver du ikke nødvendigvis at droppe dine planer.

Med et FinansTeam økonomitjek er der mulighed for at finde en alternativ løsning – kontakt os!

Du har måske fået afslag på grund af alder (ung som ældre), rådighedsbeløb eller området, som du vil købe bolig i. Måske står der en lille RKI registrering. Det forhindrer ikke nødvendigvis FinansTeam i at hjælpe dig med et lån. Vi samarbejder med flere långivere for at sikre den helt rigtige løsning både som første og anden prioritet. Der kan også opnås sikkerhed i fast ejendom selv i det såkaldte ”udkants Danmark”: Hus, rækkehus, sommerhus, ejerlejlighed, andelsbolig, blandet bolig og erhverv, erhvervsejendom og udlejningsejendomme. Vores finansielle samarbejdspartnere tilbyder den bedste boligfinansiering til dig, uanset hvor i Danmark du ønsker at bo. Har du ikke penge til udbetalingen, finder vi måske også en løsning på det.

Vi har siden 2008 hjulpet mange med alternativ boligfinansiering.  Lad os se, om vi ikke også kan hjælpe dig.

Det første møde er gratis og uforpligtende!

Her finder vi ud af, om der er noget at hente for dig, og om du kan drage økonomisk fordel af vores ekspertise. Hvis det er tilfældet, får du et godt tilbud på vores løsning af opgaven. Vi går kun videre, hvis vi kan se, at der er betydelige økonomiske gevinster at hente for dig.

 

Book tid nu – og få et klart indblik i, hvordan vi kan hjælpe dig!

Vi kommer rundt i hele Danmark fra vores kontorer i København og på Djursland, så det er underordnet, hvor du bor.

Jo før, du kommer i gang, jo mere sparer du!

Vi hører gerne fra jer

Hvad kan vi hjælpe med?

Fast job

Bolig

Vi har tavshedspligt og opbevarer naturligvis alle data på en lukket og sikker server – ikke på vores egne computere. Tryghed og troværdighed er absolut nødvendigt i vores branche med mange følsomme oplysninger.

Finansteam

Hovedkontor:
Thorsgade 46
8410 Rønde

Tlf. 8637 2060

info@finansteam.dk

Vi er godkendt af Finanstilsynet

Finansteam er godkendt af Finanstilsynet – for at du kan føle dig tryg.

Klik for at se godkendelse.