udtalelser

Hos FinansTeam har vi kun ét mål: at sikre dig og vores øvrige kunder den bedst mulige økonomi.

Alt, hvad vi gør, skal være 100 % rettet mod at forstå jeres ønsker og behov og arbejde for at få dem realiseret. Derfor lægger vi stor vægt på at lytte til jeres input og oplevelser og lære af dem.

Alle nedenstående indlæg fra vores kunder er gengivet helt uden filter – præcis som vi har modtaget dem – ord for ord (inkl. eventuelle slåfejl).

“Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Finansteam, Michael Bak ved nyligt boligkøb og finansiering af nyt sommerhus samt privat hus.”

Michael bak har været yderst dygtig til at kunne forklare mulighederne og vi har endt med at få klart bedre vilkår end det som vores bank startede ud med.

Michael Bak har været uvildig og 100% vores mand i forhandlingerne med banken og vi kan varmt anbefale Michael som en kompetent finansrådgiver.

Susanne & Lars Ipsen

“Finansteam var I forbindelse med mit nylige boligkøb i Aarhus udslagsgivende for at handlen lod sig gøre.”

Efter at være blevet afvist i min bank kontaktede jeg Finansteam og bad dem vurdere om der alligevel kunne være ”en mulighed” for at realisere boligkøbet.

Finansteam satte sig hurtigt ind i min situation og startede næsten omgående kontakt til og   forhandling med et nyt pengeinstitut, hvor det hurtigt lykkedes at få en stærk og fordelagtig finansiering på plads. Som et ekstra + gennemgik Finansteam købsaftalen grundigt – ”alt det med småt”, som normalt overlades til advokaten.

Jeg oplevede Finansteam som meget pålidelige og seriøse rådgivere – Effektive Finansteam.

Jens Nedergaard, Kolding

“FinansTeam udarbejdede et budget, indgik aftaler med kreditorerne, og sparede mig for rigtig mange penge.

Jeg kontaktede Finans team for lidt under et år siden. Min eksmand og jeg havde et hus samt en skilsmisse vi ikke kunne rode os ud af. Vi havde en del fælles kreditorer som ikke var til at kommunikere med. Alt var i hårdknude, RKI hvem skulle betale hvad osv. osv. Dette gjorde det umuligt, for mig at få et overblik over min økonomi, jeg betalte bare i øst og vest følte jeg. Ingen bank ville hjælpe mig, så var ret mærket af min situation.

Jeg fik et møde med Michael fra Finans team, som tog mine papirer med hjem og gennemgik disse. Herefter ca 10 mdr. er jeg en MEGET glad og lykkelig kvinde, som har styr på min økonomi. Finans team udarbejdede et budget, indgik aftaler med kreditorerne, og sparede mig for rigtig mange penge. Jeg har endda en opsparing i dag! De penge det kostede mig at få deres hjælp, er UDEN TVIVL de bedste penge jeg nogensinde har brugt. De var ærlige igennem hele ”projektet” og har på intet tidspunkt følt at de, ikke var på min side. Jeg vil give dem min varmeste anbefaling til alle, der mangler overblik – hjælp eller problemer med at slå igennem overfor deres kreditorer, og som selv vil yde en indsats for at komme videre i livet.

Jeg er lige flyttet i en alm. bank hvor jeg har eet lån, og jeg ser meget lyst på min fremtid, alt dette på under et år. SÅ dejligt at der er mennesker der tænker ud af boksen, og rent faktisk vil gøre en forskel for os der er havnet i disse situationer.

Der er nok af disse firmaer, men Finans team gør det de siger. De hjælper på en ærlig og lige ud af posen måde.. Så tak 🙂

Rikke Lauridsen, Grenå

“Vi er gået fra minus 60.000 på årsbasis til at have et overskud på ca. 42.000 kr.”

I sep 2014 tog vi kontakt til Michael Bak, ejeren af Finansteam, da vores økonomi lå i ruiner af mange årsager. Vi havde på årsbasis et underskud på 60.000 kr, og en håndfuld kreditorer der ville have deres penge.

Vi kunne have tilmeldt os Luksusfælden på TV3 – men tanken om at skulle dele vores problemer med Hr. og Fru Danmark var ikke særlig tiltrækkende.

Michael Bak og hans Finansteam blev i stedet vores redning. Michael er fra dag ét, 100 % på din side og gør et kæmpe stykke arbejde for at få styr på din økonomi – så længe du samarbejder OG lever efter de skrevne aftaler i kontrakten.
Det har været en hård process- men i dag-  et år efter vi første gang tog kontakt til Michael Bak og hans Finansteam, er der kommet styr på vores økonomi og alle vores kreditorer, og vi er gået fra minus 60.000 kr på årsbasis til at have et overskud på ca. 42.000 kr.

Vi har ikke fortrudt et sekund at vi kom under administration ved Finansteam og vi kan kun anbefale alle der har rod i økonomien til at få hjælp fra Finansteam.

Bjarne Gjeding og Betina Hansen

“Den uvildige rådgivning om økonomi har givet os overblik, forståelse og tryghed”

Vi har kun en anbefalelsesværdig og positiv oplevelse at dele.
Yderst professionel og behageligt møde. Let forståelig gennemgang og ligeværdighed gennem hele samtalen.

Kyndig vejledning og svar på de spørgsmål vi havde omkring vores budget, forsikringer, pensioner og skat.

 

Denne uvildige rådgivning om økonomi har givet os overblik, forståelse og tryghed.

– Mange tak for god behandling!

Anita & Brian, Skanderborg

Finansteam

Hovedkontor:
Oddervej 157A,
8270 Højbjerg

Tlf. 8637 2060

info@finansteam.dk

Vi er godkendt af Finanstilsynet

FinansTeam er godkendt af Finanstilsynet – for at du kan føle dig tryg.

Klik for at se godkendelse.