Få den bedste bolighandel med køberrådgivning

At købe en bolig er en stor milepæl i livet, hvor der kan være mange følelser involveret, og flere store økonomiske beslutninger at træffe.

Med FinansTeams’ køberrådgivning sikrer du dig et trygt boligkøb, hvor vores erfarne rådgivere er med dig hele vejen gennem i købsprocessen. Det sikrer dig de bedste vilkår i din bolighandel.

Få en snak med en af FinansTeams’ rådgivere og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe.
Gratis og uforpligtende.

Personlig rådgiver

Du får én fast rådgiver gennem hele forløbet, som udelukkende har dine interesser.

Aftalt pris uden overraskelser

Vi går ind for gennemsigtighed og aftaler en fast pris, uden skjulte gebyrer.

Godkendt af Finanstilsynet

FinansTeam er godkendt af Finanstilsynet – en sikkerhed og tryghed for dig.

Vi dækker danmark

Vi hjælper, uanset hvor i landet du bor.

Hvorfor køberrådgivning?

Et boligkøb vil oftest være den dyreste handel man kommer til at gøre sig i livet. Det kan dog være svært at gennemskue alle de ting, man skal kigge efter og tage højde for undervejs.

 Ligesom en ejendomsmægler udelukkende er på sælgers side, er vores køberrådgivere 100 % på din side – det er din garanti for, at der er styr på alt gennem hele købet, så du ikke ender med at stå med en eller flere ubehagelige overraskelser.

 Slip uden om faldgruberne

Hvilke servitutter gælder for ejendommen? Skal kloakeringen ændres, eller er der risiko for forurening på grunden? Vores køberrådgiver hjælper dig med at blive opmærksom på alle forhold omkring ejendommens stand og tilstandsrapport, inden du accepterer handlen.  

 Eksperter i prisforhandling

Foruden værdifuld rådgivning hjælper vi også med at forhandle prisen på din nye bolig på plads – oftest med store besparelser til følge.

 

Er du udfordret af, at banken siger nej til din boligdrøm? Så kan FinansTeam hjælpe dig med at finde en løsning.

Køb trygt drømmeboligen

FinansTeam har sammenlagt mere end 50 års erfaring med køberrådgivning og guider dig i både de økonomiske og juridiske dele i handlen.

 Vi hjælper dig med:

  • Besigtigelse og vurdering af boligen.
  • Prisforhandling med sælger/ejendomsmægler.
  • Fremskaffelse af billigste finansiering.
  • Gennemgang af lånetilbud fra banker.
  • Gennemgang og analyse af alle dokumenter i handlen, herunder købsaftale, tilstandsrapport, el-eftersyn og energimærke.
  • Juridisk godkendelse af handlen.

 Vi yder uvildig vurdering og rådgivning i alle dele af købsprocessen. Det er din garant for, at vi altid er ærlige omkring dit køb, så du kan vide dig sikker på, du gør en god handel.

 Godkendt af Finanstilsynet

Vores rådgivere er godkendt af Finanstilsynet til at yde økonomisk rådgivning.

Klik for at se godkendelsen.

 

Vores kunder siger

Professionel, alt til tiden, arbejdsom, meddelsom, hjælpsom og opfindsom. Det er lige før, du bare skal låse dig ind i dit nye hus, for alt er klaret for dig. Det er de bedste penge, vi nogensinde har givet ud.

Tina Larsen

Glad boligejer

Michael bak har været yderst dygtig til at kunne forklare mulighederne og vi har endt med at få klart bedre vilkår end det som vores bank startede ud med.

Michael Bak har været uvildig og 100% vores mand i forhandlingerne med banken og vi kan varmt anbefale Michael som en kompetent finansrådgiver.

Susanne & Lars Ipsen

Glad boligejer

Skal vi også hjælpe dig?

Udfyld formularen herunder. Så ringer vi til dig på det tidspunkt, der passer dig bedst, for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Hvem er FinansTeam?

FinansTeam består af et professionelt hold af rådgivere, der er specialiserede i økonomisk rådgivning inden for bl.a. boliglån og boligkøb.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe private til et trygt køb af deres drømmebolig samt at sikre dem de bedste vilkår undervejs i processen. Det gør vi med vores solide økonomisk og juridiske baggrund, så vi sikrer, at købers interesser på alle områder bliver varetaget på allerbedste vis.

Se teamet her

Har du fået afslag?

Er du udfordret af, at banken siger nej, fordi din drømmebolig ligger i et yderområde af Danmark? Så kan FinansTeam hjælpe dig med at finde en løsning.

Gratis samtale

Tag meget gerne kontakt til os, så vi sammen kan finde en løsning til netop dine behov. Det koster faktisk ikke noget.

Ingen skjulte omkostninger

Hos os ved du hvad du ender med. Her er ingen skjulte gebyrer, men reel rådgivning som vi tager os betalt for.

Finansteam

Hovedkontor:
Oddervej 157A,
8270 Højbjerg

Tlf. 8637 2060

info@finansteam.dk

Vi er godkendt af Finanstilsynet

FinansTeam er godkendt af Finanstilsynet – for at du kan føle dig tryg.

Klik for at se godkendelse.