I har svært ved at få overblik over antallet af kreditorerne og gælden til dem. I mangler at få alvorligt styr på kreditorer og gæld og indgå betalingsaftaler.

Før vi kan vurdere, om vi kan hjælpe jer, er vi nødt til at have et budget, hvor samtlige af husstandens indtægter og udgifter fremgår. Desuden har vi brug for en opgørelse over de kreditorer, I ved I har, samt hvad I ca. skylder dem hver især.

Download gerne budgetskema her. Det hjælper jer med at udfylde de oplysninger, vi har brug for. Udfyld og gem skemaet på jeres egen computer. I uploader det til os efterfølgende, når I sender jeres oplysninger. Klik på knappen 'Gennemse' og find filen med jeres budget, og klik på 'Send' til sidst.

Bemærk: Jeres samlede gæld skal være på min 250.000 kr.

 

  • HVIS vi kan hjælpe, vil det typisk tage 3-4 år, før der er skabt struktur, overblik og indgået nye betalingsaftaler.

  • I skal have en fast stabil løn indtægt før end vi kan hjælpe. I skal have to faste stabile løn indtægter.

  • Hvis vi ikke modtager et budget og en opgørelse over Jeres kreditorer, med hvem I skylder penge samt hvor meget I skylder dem hver især, skal I ikke forvente at vi kontakter Jer.


Udfyld alle felterne herunder.
Hvordan kan I selv forbedre økonomien?
Ved at udfylde et budget, får I også selv overblik over, hvordan I bruger jeres penge hver måned.

www.bedrebudget.dk kan I sammenligne priser og se, om I kan få billigere priser på bredbånd, mobilabonnementer, A-kasse og lån.

Udfyld alle felterne herunder, og lad os sammen komme i gang.

 

Budgetfil

Inden du udfylder resten, skal du downloade vores budget skema, og udfylde det. Til sidst i formularen skal du nemlig vedhæfte det udfylde skema.


Gældens størrelse

Er din gæld på under kr. 200.000,- vil det økonomisk set ikke kunne svare sig for dig inddrage os, desværre. Hvis vi skal kunne skaffe finansiering, vil det kræve at du har været kunde hos os i minimum 6 mdr. Vores salær vil derfor være for 'stort' i forhold til din gæld.


Årsag til gælden


Hvor gammel er din gæld


Hvor mange er i i hustanden?

(sæt evt. flere krydser)


Hvilket beløb skal der betales til kreditorer pr. mdr., hvis betalingsaftalerne skal overholdes?

Hvis du evt. kan oplyse hvem kreditorene er. hvad der ca. skyldes til dem hver især samt hvad der skal betales til dem hver især, vil det være en stor hjælp og vi kan nemmere vurdere om vi kan hjælpe.


Budget

Det udfyldte Excel-ark


Dine kontaktinformationer

Sender formular

Tak for din forespørgsel

Vi kontakter dig hurtigst muligt