Gældsrådgivning

Bliv gældfri med den rette rådgivning

FinansTeams gældsrådgivere har mange års erfaring i at hjælpe private med at opnå finansiering og afvikle gæld. Vi har en solid økonomisk og juridisk baggrund, så vi kan sikre dine interesser på alle områder i forhold til banker og kreditorer.

Vi hjælper blandt andet med

Finansering til hjælp af gældsindfrielse

Hos FinansTeam har vi den unikke mulighed, at vi gennem vores samarbejdspartner Recapital kan søge om lån til indfrielse af dine gældsposter. Recapital er skabt for at kunne give folk en chance til, såfremt de har en fast, stabil indkomst, og viser de har evne og vilje til at komme videre. (www.recapital.dk)

Hjælpe både før, efter og imellem

Du kan efter indgåelse af aftale med FinansTeam, læne dig tilbage og overlade alt arbejdet til os. Vi aftaler i fællesskab et beløb, som du indbetaler til os, hvorefter vi håndterer og administrerer dine betalinger til kreditorerne. Det betyder, at du får samlet alle afdrag i ét månedligt afdrag, hvorefter FinansTeam klarer resten. Med vores rådgivning og ekspertise, bliver du gældfri inden for en overskuelig periode.

Forhandler med kreditorer

Hos FinansTeam har vi mange års erfaring med at forhandle med kreditorer. Ved at forhandle med kreditorerne, kan vi oftest indgå akkordaftaler. Det betyder, at din restgæld bliver nedsat betydeligt. Udover akkordaftaler kan vi også forhandle os til rentestop hos dine kreditorer.

Gældssanering

Gældssanering betyder, at der bliver lavet en samlet aftale mellem dig og de kreditorer, som du skylder penge. Aftalen medfører, at din gæld bliver nedsat til et beløb, som det er realistisk, at du kan tilbagebetale over en kortere årrække, og der laves en afdragsordning. I visse tilfælde kan din gæld blive helt annulleret.

Finansteam

Hovedkontor:
Oddervej 157A,
8270 Højbjerg

Tlf. 8637 2060

info@finansteam.dk

Vi er godkendt af Finanstilsynet

FinansTeam er godkendt af Finanstilsynet – for at du kan føle dig tryg.

Klik for at se godkendelse.