Hvis du overvejer at skifte til en anden bank, bør du, inden du undersøger markedet, overveje forskellige forhold. Hvad er dit behov og hvad har størst betydning for dig?

Nogle stikord i den forbindelse kan være:

  • Personlig rådgivning ctr. ”team”-rådgivning
  • ”Ren” netbank ctr. fysisk bankfilial
  • Hvis fysisk bankfilial: tilgængelighed
  • Gode produkter og fleksibilitet i sammensætning af dit bankengagement
  • Finansielt ”supermarked” – bank, realkredit og forsikring samlet et sted
  • Økonomisk overblik
  • Teknologiske muligheder.

Dette er blot nogle få stikord – der kan sagtens tænkes flere. Men afgørende for dig i dit bankvalg er, at du finder den form og de muligheder, som svarer bedst muligt til det behov og de ønsker du har til finansiel partner. F.eks. kan personlig rådgivning bestå i en medarbejder i bankfilialen ”nede på hjørnet”, men i nutidens bankverden findes den personlige rådgiver ofte i en fjernkundeafdeling i en anden del af landet, hvor kontakten alene foregår via telefon og mail. En tredje mulighed er, at du er kunde i et team og altså ikke nødvendigvis har samme rådgiver hver gang du har behov for bankrådgivning. Hvad foretrækker du?

Et andet eksempel kan være muligheden for at samle bank, realkredit og forsikring i din bank i modsætning til at dele disse forretninger i flere selskaber. Hvad vil du have det bedst med?

Disse og andre forhold bør du overveje inden du tager stilling til, hvor du vil placere dine finansielle forretninger.

Herudover er prisen selvfølgelig også en væsentlig faktor i dit valg af bank, realkredit og forsikring. Den bedste måde, hvorpå du nemmest kan sammenligne priserne på forskellige bankprodukter, er ved at bruge nøgletallet ÅOP (før og efter skat). Dette tal viser de samlede omkostninger i form af renter, provision og gebyrer på forskellige produkter.

Men i sidste ende vil det være en samlet afvejning af de forskellige faktorer, hvor du må prioritere hvad der betyder mest for dig!

Kontakt FinansTeam.

Book tid nu – og få et klart indblik i, hvordan vi kan hjælpe dig!

Da FinansTeam er placeret flere steder i landet, er det underordnet, hvor du bor.

Vi er 100 % på din side og eksperter i at skaffe dig den bedste økonomiske løsning.

Book tid nu – og få et klart indblik i, hvordan vi kan hjælpe dig!

 

FINANSTEAM

Hovedkontor:
Oddervej 157A,
8270 Højbjerg

Tlf. 8637 2060

info@finansteam.dk