Andelsboliger – Andelsforeninger

mar 13, 2020

Artikel for Finansteam ved Finansiel rådgiver Robin Eriksen

Er du den lykkelige ejer af en andelsbolig. Så har jeg et spørgsmål til netop dig. Hvornår har du sidst fået en finansiel rådgiver til at se på din finansiering. Mit gæt er, at det er formentlig aldrig sket.

Det er en rigtig god ide at få set på, om finansieringen kan gøres bedre – eller der med fordel kan samles anden gæld.

Som rådgiver søger vi på dine vegne efter den optimale løsning der findes på markedet. Måske det er den løsning du allerede har – så får du det bekræftet, men der er stor sandsynlighed for, at der kan spares nogle penge.

Eksempel:

Et lån stort dkk 500.000 nominel rente 5,406% med afvikling over 10 år. Den samlede rentebetaling vil andrage dkk 144.529,97. Et tilsvarende lån med nominel rente 4,37% vil give en samlet rentebetaling på dkk 115.615,32 – altså en besparelse på næsten dkk 29.000 ved en rentenedsættelse på blot 1,036 %-point!

Besparelsen taler for sig

Der tilbydes andelsbolig lån til renter fra 2,75%. Det skal dog tilføjes, at der i markedet ofte arbejdes med et rentespænd. Altså renter placeres i et interval mellem f.eks. 2,75% – 5,25% afhængig af forskellige faktorer. Det hjælper vi naturligvis med at overskue, så du får den helt optimale løsning.

Som indehaver af en andelsbolig, er det ligeledes vores anbefaling, at der også udvises interesse for den finansiering selve andelsboligforeningen har etableret. Der er ofte tale om ganske betydelige lån.

Vores finansielle rådgiver deltager gerne på et bestyrelsesmøde for at høre, hvilke planer der ligger foran foreningen samt bistår bestyrelsen eller administrator med at overskue

Kontakt FinansTeam.

Book tid nu – og få et klart indblik i, hvordan vi kan hjælpe dig!

Da FinansTeam er placeret flere steder i landet, er det underordnet, hvor du bor.

Vi er 100 % på din side og eksperter i at skaffe dig den bedste økonomiske løsning.

Book tid nu – og få et klart indblik i, hvordan vi kan hjælpe dig!

FINANSTEAM

Hovedkontor:
Oddervej 157A,
8270 Højbjerg

Tlf. 8637 2060

info@finansteam.dk